Locatie Boekelo (053) 428 15 43 - Locatie Usselo (053) 428 16 08

 

 

Welkom in groep 4 en 5

Op deze pagina kunt u alles lezen over de activiteiten van groep 4 en 5.

Veel kijk- en leesplezier!

De kinderen van groep 4 en 5 - juf Annemieke

Groepsfoto groep 3-4

Schaatsen op de ijsbaan

Op maandag 19 december zijn de groepen 3 t/m 8 naar de ijsbaan geweest. Hier hebben ze les gekregen van instructeurs van IJsbaan Twente. Ze hebben onder andere geleerd hoe je moet remmen en hoe je "goed" moet vallen, want dat is minstens zo belangrijk als goed schaatsen. 

Feest in Usselo

Het was een bijzondere week! Dinsdag was het feest in Usselo, want de locatie bestaat 25 jaar. Omdat dit op dierendag viel, hebben we een bezoek gebracht aan het Dierenopvangcentrum in Enschede. Er was een paardentram geregeld, waarmee we naar en van het Dierenopvangcentrum zijn gegaan. Eenmaal terug op school, hebben we allemaal spelletjes gedaan en patat met frikandel gegeten. In de middag kwam er nog een dierenarts langs (met dieren!!) en hebben we ze mogen aaien.

Woensdag was het ook een bijzondere dag, want toen kwam een wethouder van de gemeente Enschede langs. Hij heeft ons een certificaat uitgereikt, omdat we veel doen aan de verkeersveiligheid. De kinderen krijgen verkeerslessen, doen mee met een project van de ANWB en in groep 8 hebben ze verkeersexamen. Dit geheel sloot mooi aan op de controle van de fietsverlichting. 

Ook donderdag zijn we weer goed begonnen, want de Kinderboekenweek is van start gegaan. Het thema is "Voor altijd jong!". Daarbij wordt veel ingegaan op opa's en oma's. Daarom kwam er om half 9 een opa op school om voor te lezen voor alle leerlingen. 

Tijdens deze dagen hebben we allerlei foto's gemaakt. Deze zijn terug te vinden in de mediatheek op deze website. 

Nieuws uit de klas

Agenda

maandag 23 april t/m vrijdag 5 mei 2017: meivakantie