Welkom op de website van openbare basisschool "Molenbeek".
De school telt op 1 oktober van het schooljaar 2015-2016 250 leerlingen, verdeeld over de locaties in Boekelo (170) en Usselo (80). Beide locaties zijn belangrijke instroompunten voor onze leerlingen.

De locatie Boekelo is recent verbouwd en vernieuwd en kent daardoor sinds september 2011 een aantal van 8 leslokalen, een inpandig speellokaal, een grote hal, personeelskamer, ruimte voor de onderwijskundig begeleider, een gesprekskamer (voor b.v. schoolarts en logopediste), een directieruimte en twee aparte pleinen. Het kleuterplein heeft een voetbalveld met kunstgras.
De locatie Usselo is gehuisvest in een goed uitgerust gebouw en beschikt over vier leslokalen, een inpandig speellokaal, een hal, personeelskamer, directiekamer en een speelplein met kunstgrasveld.

Beide locaties zijn sfeervol en functioneel ingericht. Wij hebben hiermee geprobeerd een warme, veilige en geborgen omgeving te creĆ«ren, waarin kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen en samen veel plezier beleven.

Onze school maakt samen met nog 33 andere openbare basisscholen deel uit van Consent.