Locatie Boekelo (053) 428 15 43 - Locatie Usselo (053) 428 16 08

Welkom in groep 1,2,3 en 4

Op deze pagina kunt u alles lezen over de activiteiten van groep 1, 2, 3 en 4

Wij gebruiken de app: Klasbord voor leuke informatie (een kijkje in de klas)  volgt u ons nog niet? Vraag dan de inlogcode aan de groepsleerkracht.

Veel kijk- en leesplezier!

De kinderen van groep 1-4 en juf Sebile, juf Désiré en juf Nathalie

Groepsfoto groep 1-4

Nieuws uit de klas

Heembostocht onderbouwleerplein

Vandaag zijn we met alle leerlingen van het onderbouwleerplein naar het Ledeboerpark in Enschede geweest. Het was 's ochtends heel koud, maar wat had iedereen er zin in. Er zijn groepjes gemaakt en ouders hebben de kinderen geholpen. Het was heel erg leuk om ouders en kinderen samen aan het werk te zien. Prachtige ochtend gehad. Bedankt alle ouders!

Kunstproject op school

De eerste week zijn we gestart met het thema vriendschap. We hebben de kunstenaar Rene Guillot uitgenodigd op school om samen met ons een kunstwerk te maken. De leerlingen hebben allemaal een plankje beschilderd. Rene heeft alles mooi in elkaar getimmerd en een mooi kunstwerk van gemaakt. We zijn trots op al onze kanjers, wat is het mooi geworden! Rene heeft ons goed geholpen. Hij heeft eerst een presentatie laten zien van Keith Haring. Vervolgens hebben de leerlingen schetsen gemaakt en daarna mochten ze het plankje beschilderen. U kunt het werk van Rene Guillot bekijken op; www.reneguillot.nl

Agenda

Schoolreis groep 1-2 en groep 3-4: maandag 24 september

Informatieavond onderbouwleerplein: maandag 24 september

Studiedag voor het team, alle leerlingen zijn vrij: woensdag 17 oktober

--