Welkom bij groep 7 en 8

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie onze pagina bezoeken. Groep 8 doet mee aan zeer veel verschillende activiteiten en bereidt zich natuurlijk serieus voor op het Voortgezet Onderwijs. Wij zullen proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er plaats vindt.

Wij gebruiken de app: Klasbord voor leuke informatie (een kijkje in de klas)  volgt u ons nog niet? Vraag dan de inlogcode aan de groepsleerkracht

Meneer Jord en meneer Danny

Groepsfoto groep 8

Spelletjesmiddag

We hebben genoten van de jaarlijks terugkerende spelletjesmiddag met de bejaarden. Er werd enthousiast en fanatiek gespeeld. Sommige onderdelen waren best lastig, maar door elkaar te helpen lukte het goed en hadden we veel plezier.

klik HIER voor de foto's

zondag 3 t/m woensdag 6 juni: schoolreis groep 8 naar Vlieland

donderdag 7 juni 2018: leerlingen groep 7b+8B vrij, i.v.m. begeleiding schoolreis

vrijdag 6 juli 2018: studiedag -> alle leerlingen vrij