Welkom bij groep 1i

Fijn dat u een kijkje neemt op onze groepspagina, wij zijn de instroomgroep op o.b.s. Molenbeek en zijn sinds maart 2016 gestart.

De komende tijd zullen wij proberen om wat dingen uit de klas te laten zien via onze groepspagina

Juf Rianca en juf Ans

Groepsfoto groep 1i

Kinderboerderij bezoek

Na een nacht met veel regen en onweer was het gelukkig vrijdagochtend weer droog en konden we naar de kinderboerderij! Eerst hebben we gekeken bij de dieren en zijn we door het weiland van de geitjes gelopen (best een beetje spannend), daarna hebben we gepicknickt en gespeeld in de speeltuin. Het was een leuke ochtend! Alle ouders die hebben gereden: DANK JULLIE!

Foto's kunt u bekijken in de mediatheek

Voorstelling Freddie en de worstenkoning

Afgelopen woensdag zijn alle kleutergroepen naar de voorstelling Freddie en de worstenkoning geweest. Theatergroep Gnaffel speelden hun voorstelling in Concordia, gelukkig waren er veel ouders die mee konden rijden. Fijn!

Freddie was een zwerfhond die elke dag op zoek moest naar eten. Freddie zou zo graag een baasje willen, hij werd opgesloten in het asiel en bevrijd door het dochtertje van de worstenkoning. Hij kon kunstjes laten zien en mocht uiteindelijk van de worstenkoning blijven, dit leek in het begin erg leuk. Maar Freddie kon niet wennen aan deze "opsluiting" binnen in een huis en koos uiteindelijk voor zijn vrijheid. Helaas verloor hij wel zijn oude "maatje dikke", die omkwam van de honger.

Voor foto's kunt in de mediatheek kijken.

Nieuws uit de klas

vrijdag 3 juli: alle leerlingen vrij