Wij hebben kerstvakantie en wensen iedereen:

Welkom bij groep 1

Wat fijn dat u komt kijken naar de belevenissen van groep 1. De pagina wordt regelmatig aangepast, dus kom nog een keertje terug om te kijken!

Alle kinderen van groep 1 en Juf Marieke

Groepsfoto groep 1

Nieuws uit de klas

Wij hebben voor de vakantie gewerkt aan het thema Kerstmis. Wij maakten een arreslee met onze handen en voeten, een kerstbal, door met vlechtstroken te passen en te meten en kaarsen van klein naar groot.

Wij gebruiken de app: Klasbord voor leuke informatie (een kijkje in de klas)  volgt u ons als ouder nog niet? Vraag dan de inlogcode aan de groepsleerkracht

Kom nog eens een keertje kijken op onze groepspagina!

update: 27 december 2017

Thema Sinterklaas

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen zijn wij druk bezig met het thema Sinterklaas. Afgelopen week hebben zelfs pieten ons 's nachts bezocht (wat een rommel....!), gelukkig kwamen de pieten een paar dagen later ook nog bij ons in de klas. Dat werd een gezellig feestje, ze deden zelfs mee met ons Pietenliedje.

Beloning 10 uiltjes

Afgelopen week hadden wij zo goed ons best gedaan en behaalden wij ons tiende uitlje! Tijd voor de beloning. Een tijdje geleden hadden wij samen afgesproken dat wij knakworst zouden krijgen, en dat deed juf. Wat waren ze lekker, mjam mjam.

Wij hebben meteen onze nieuwe beloning al bedacht: spelen op het grote schoolplein.

lievelingseten

Nadat wij eerder deze week een soort van matrix hadden gemaakt over het fruit dat wij aten in de kleine pauze, ontstond er vanochtend een spontaan gesprek over je lievelingseten. Hieronder de uitkomst:

Wat is je lievelingseten:

Emma: tosti

Paradisa: spaghetti

Guus: patat

Anne: patat

Jade: sla

Louise: pannenkoek en pizza

Lauren: patat

Inno: pannenkoek met stroop

Alice: pannenkoek met pasta