Welkom bij groep 1-2Ba

Wat fijn dat u komt kijken naar de belevenissen van groep 1 en 2. De pagina wordt regelmatig aangepast, dus kom nog een keertje terug om te kijken!

Volgende week zullen wij starten met het thema: ik reis door de tijd (Ridder / Kastelen)

Alle kinderen van groep 1 en 2, juf Marieke en juf Ans

Groepsfoto groep 1/2B-a

Nieuws uit de klas

Vanaf 14 januari zijn wij gestart met het thema: ik voel mij...(ziek), we hebben al een apothekersassistente op visite gehad om over haar werkzaamheden te laten vertellen. Wij hebben al veel werkjes gemaakt in dit thema o.a. een ambulance van 16 vierkantjes, een röntgenfoto en een dokterskoffer!

Nu het thema is afgelopen leven wij een beetje toe naar Carnaval, dit ziet u terug in de klas en zullen vanaf 4 maart starten met het thema: Ik reis door de tijd.

Wij gebruiken de app: Klasbord voor leuke informatie (een kijkje in de klas)  volgt u ons als ouder nog niet? Vraag dan de inlogcode aan de groepsleerkracht

Kom nog eens een keertje kijken op onze groepspagina!

update: 26 februari 2019

vrijdag 12 juli: studiedag (alle leerlingen vrij)

maandag 15 juli t/m vrijdag 23 augustus: zomervakantie