Welkom bij groep 1-2Ba

Wat fijn dat u komt kijken naar de belevenissen van groep 1. De pagina wordt regelmatig aangepast, dus kom nog een keertje terug om te kijken!

Alle kinderen van groep 1, juf Marieke en juf Ans

Groepsfoto groep 1B-a

Nieuws uit de klas

Wij hebben voor de vakantie gewerkt aan het thema Pluk v/d Petteflet. Wij maakten een Petteflet in de klas, Pluk en z'n kraanwagen en leerden veel van Pluk. Als afsluiting liepen wij het lentepad en het blote voetenpad samen met het IKC. Wil u hiervan leuke foto's zien, kijk dan in de Mediatheek!

Op dit moment zijn wij bezig met het thema:Mijn lichaam, maar ook met Vaderdag.

Wij gebruiken de app: Klasbord voor leuke informatie (een kijkje in de klas)  volgt u ons als ouder nog niet? Vraag dan de inlogcode aan de groepsleerkracht

Kom nog eens een keertje kijken op onze groepspagina!

update: 10 juni 2018

Beloning 10 uiltjes

Afgelopen week hadden wij zo goed ons best gedaan en behaalden wij ons tiende uitlje! Tijd voor de beloning. Een tijdje geleden hadden wij samen afgesproken dat wij knakworst zouden krijgen, en dat deed juf. Wat waren ze lekker, mjam mjam.

Wij hebben meteen onze nieuwe beloning al bedacht: spelen op het grote schoolplein.

lievelingseten

Nadat wij eerder deze week een soort van matrix hadden gemaakt over het fruit dat wij aten in de kleine pauze, ontstond er vanochtend een spontaan gesprek over je lievelingseten. Hieronder de uitkomst:

Wat is je lievelingseten:

Emma: tosti

Paradisa: spaghetti

Guus: patat

Anne: patat

Jade: sla

Louise: pannenkoek en pizza

Lauren: patat

Inno: pannenkoek met stroop

Alice: pannenkoek met pasta